Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 3. oktober 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: FU6648

En helt ny, men alligevel lidt velkendt udgave af Ultra Boost 1.0 rammer hylderne den 3. Oktober: ”Solar Orange”.

Skoen er inspireret af nogle af de originale udgaver af adidas Ultra Boost 1.0, der udkom sammen med den populære ”OG”-udgave og ”Solar Yellow”, som i øvrigt vender tilbage den 3. oktober.

Den har samme Primeknit-konstruktion og –mønster, men en ny, rød neonfarve, der komplimenteres af en crispy, hvid Boost-sål. Skoens design er rundet af med en blank FITCOUNTER-hælkappe, der yder support, og en sort gummiydersål fra Continental.

Ultra Boost er ikke lige så hypet som modellen har været, men fordi Ultra Boost 1.0 stadig er enormt eftertragtet, er der en god sandsynlighed for, at ”Solar Red” kommer til at blive udsolgt.

Tag chancen eller sid klar den 3. oktober, hvis du vil sikre dig et par. Links til forhandlerne finder du nedenfor, og du kan finde flere adidas-nyheder i vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at lytte til vores sneaker-podcast, Sneakerworld Podcast, på Spotify, iTunes eller Spreaker.


FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.