Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 1. maj 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EF0723

Adidas er lykkedes med at gøre én af deres mest tiltalende modeller endnu bedre – Ultra Boost har fået et ansigtsløft og kommer nu med luksuriøst udseende læder- og ruskindspaneler, der placerer den som én af de bedste casual sneakers lige nu.

Ultra Boost S&L, som den nye model hedder, er allerede blevet aktualiseret i henholdsvis en grå, en rød og en mint-udgave, men nu er modellen også på vej i en super ren ”White/Blue” version.

Skoen har en hvid Boost-sål og et øvre i hvidt mesh med grå ruskindspaneler langs snuden og hælen. Dertil kommer et sort og blåt ’lace cage’, der tilføjer passende kontrast og desuden giver sammenhæng med det blåt-hvide logo, der klæder pløsen.

Adidas Ultra Boost S&L ”White/Blue” udkommer hos udvalgte forhandlere den 1. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.