Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 6. december 2018
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: EE3732

Efter at modellen har ligget på is i et par måneder, er Ultra Boost Mid på vej i en ny, smuk udgave. Denne gang har adidas klædt den efterspurgte model i iskolde farver, der passer godt til den forestående vinter. Få mere info her.

Ultra Boost Mid var oprindelig udelukkende en Consortium-model, som adidas forbeholdt til de mere prestigefyldte projekter – og til samarbejder med navne som Kith, Parley og Solebox. Siden har det tyske brand heldigvis gjort modellen tilgængelig til den bredere offentlighed med mere gængse udgivelser.

I forbindelse med vintersæsonen, der for alvor begynder at banke på døren, er adidas nu klar med en ny Ultra Boost Mid. Skoen er oplagt til det kolde vejr takket være dens tykke Primeknit-overdel der smyger sig om foden og lukker helt til ved kraven. Desuden har modellen en robust Stretchweb-ydersål, der nærmest passer til et hvert terræn, du støder på i hverdagen.

Ultra Boost Mid er denne gang klædt i kølige nuancer for at afspejle sine omgivelser – overdelen er klædt i grå toner med hvide detaljer, lyseblå snørebånd og en multifarvet hælkappe der taget farve efter det lys der rammer den.

Resultatet er en iskold og betagnede sneaker med et drønhøjt komfortniveau, der er oplagt til den kolde tid, vi går i møde.

Adidas Ultra Boost Mid udkommer d. 6. december hos adidas. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.