Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Og i den anledning har adidas skabt en unik, ny udgave, der hylderne den nyklassiske model.

Ud over starten på  et nyt årti, markerer 2020 også 5-året for den oprindelige udgivelse af én af adidas mest efterspurgte succesrige modeller nogensinde: Ultra Boost.

Hylder originalens DNA

Den komfortable og stilrene silhuet er på sine blot fem år gået fra at være markedets førende løbesko ogén af adidas Consortiums mest eftertragtede modeller til i dag at være allemandseje og en obligatorisk del af gadebilledet verden over. Få andre modeller har, på så kort tid, haft så massiv indvirkning på markedet for sneakers, og det fejrer adidas nu med en ny, eksklusiv udgave der hylder originalens DNA.

Iøjnefaldende gradient-design

Den nye jubilæumsudgave genfortolker den originale Ultra Boost OG’s design ved at kombinere dens tre farver, sort, blå/lilla og guld i et nyt gradient-design, der strækker sig fra BOOST-sålen til Primeknit-overdelen, som er i samme mønster. Det sikrer et iøjnefaldende udtryk, der samtidig respekterer originalens udødelige design.

Udkommer snart

Den nye adidas Ultra Boost “5th Anniversary” udkommer den 11. februar hos adidas og udvalgte forhandlere. Hvis du vil have fat i et par, anbefaler vi, at du holder dig til. Tjek vores Release Kalender for flere aktuelle sneaker-nyheder fra adidas.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.