Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Kalder alle fans af Manchester United, Real Madrid, Arsenal, Bayern München og Juventus!

Adidas hylder ‘o jogo bonito’ med et episk møde mellem én af sneaker-gamets mest populære modeller og fem af fodboldverdenens største klubber – inden længe udgiver de nemlig fem tiltalende udgaver inspireret af de aktuelle tredjetrøjer hos henholdsvis Manchester United, Real Madrid, Arsenal, Bayern München og Juventus, der alle har adidas som trøjesponsor.

Manchester United
Arsenal
Komplette med klublogoer og -navne

Fælles for alle fem sko er, at de er udstyret med Primeknit-overdelen fra den originale Ultra Boost 2.0, som er klædt i forskellige nuancer inspireret af klubbernes tredjetrøjer, og en kridhvid Boost-sål. Dertil kommer, at hver af de fem modeller har den respektive klubs logo fremhævet på skoens pløs for at fjerne enhver tvivl om, hvem skoens ejermand støtter. Som en ekstra detalje er klubnavnne desuden skrevet langs skoenes hælstrop, hvilket i øvrigt er en ny detalje på Ultra Boost-modellen.

Bayern Munchen
Real Madrid
Release-info

Der er endnu ikke offentliggjort en officiel release-dato for de fem fodbold-inspirerede Ultra Boost, men vi forventer et release inden længe. Adidas har tidligere udgivet eksklusive Ultra Boost-modeller med bl.a. Manchester United, som var enormt populære. Vi forventer samme scenarie med disse og opdaterer selvfølgelig vores Release Kalender, lige så snart vi har release-info.

Juventus

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.