Releases

Release Dato: 1. april 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: EH1210
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et koncept Nike har implementeret i år, i forbindelse med Nike Air Max 95’erens jubilæum, er at videreføre nogle af skoens ikoniske colorways. Nu følger adidas trop og hylder endnu engang adidas Superstars 50 års jubilæum, nu ved at videreføre skoens klassiske design til en anden model.

adidas Ultra Boost DNA White/Black tager udgangspunkt i adidas Superstars oprindelige sorte og hvide colorway og lædermaterialer. Skoens overdel, er i modsætning til andre Ultra Boost-modeller, lavet helt i hvid læder fremfor mesh eller primeknit. Som en ekstra lille detalje, så er skoens indersål også lavet i læder, for at fuldføre skoens design.

De tre klassiske striber er ligesom Superstar-modellen broderet i sort, på skoens midtercage, der holder skoens hvide snørebånd. Dertil er skoens adidas-logo på skoens tunge og adidas Ultra Boost-logo på skoens heel guard begge farvet i guld, ligesom Superstar-logoet er på den oprindelige model. Som en sidste detalje, så er skoens toe guard lavet med de klassiske riller, som også kan ses på den oprindelige Superstars. Forskellen her, er dog at toe guarden på den nye Ultra Boost er lavet i læder, og ikke i gummi, som på adidas Superstar.

Ved at se på den nye adidas Ultra Boost DNA White/Black, får man klare associationer til den klassiske adidas Superstar og dens oprindelige sorte og hvide colorway. Skoens colorway og design er gennemført ned i mindste detalje og arbejdet med at fusionere de to sko må siges at være vellykket.

adidas Ultra Boost DNA White/Black udkommer den 1. april på adidas’ egen hjemmeside og hos en række forhandlere. Som alle ved, så er 2020 året for mange klassiske sneaker-modellers jubilæum, så du kan holde dig opdateret med hvad der udkommer på vores Release Kalender. Hop også over og følg Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret med de nyeste rygter, tilbud og meget mere fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ENDCLOTHING
Tidspunkt: 00:00

Gå til Endclothing

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.