Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 5. december 2018
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EE3733

Adidas går nye veje med deres Ultra Boost-silhuet og lancerer en interessant ny ”Black/Blue” udgave. Bliv klogere her.

Ultra Boost er gennemgået en stor udvikling, siden den første gang blev lanceret tilbage i 2015 – i mere end én forstand. Den så første gang dagens lys som en løbesko og er det stadig i sin natur. Flertallet har dog taget den til sig som livsstils-sko og det har sat sit aftryk i de forskellige udgaver, den er udkommet i. Ultra Boost har både været omdrejningspunktet for utallige samarbejder og eksklusive udgivelser fra adidas medet særligt fokus på æstetik og form – frem for funktion.

Sideløbende har adidas selv kontinuerligt opdateret og forbedret silhuetten for at respektere den vision, der satte den i verden, nemlig at skabeverdens bedste løbesko – intet mindre.

I dag er Ultra Boost på sin fjerde udgave, Ultra Boost 4.0, og selvom den har bevæget sig meget siden den første udgivelse er opskriften den samme – en fleksibel Primeknit-overdel stabiliseret af en FITCOUNTER-hælkappe og et TPU-bur, der former adidas’ tre striber, en responsiv Boost-sål og en Continental-gummiydersål for skridsikkerhed. Denne opskrift har skabt én af 2010’ernes bedste sneakers der stadig, med tre år på bagen, er yderst aktuel.

Den nyeste udgave af Ultra Boost er denne ”Black/Blue” version. Den introducerer et helt nyt Primeknit-mønster til skoen, der er sammensat af sorte og lyseblå tråde for helt unikt udtryk inspireret af vinterens sne og mørke. Designet fortsætter ned på Boost-sålen, som er holdt i sort, og på ydersålen med splatter-effekt.

Resultatet er en knivskarp Ultra Boost, der igen understreger modellens status som en af de mest geniale designs i rigtig lang tid.

Adidas Ultra Boost ”Black/Blue” udkommer hos adidas d. 5. december – lige i tide til vinter. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.