Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 2. december 2018
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: F36641

Den populære ”Triple Black”-behandling rammer endnu engang Ultra Boost – denne gang med et lille twist. Få al info her.

For adidas har november måned stået i Ultra Boosts tegn. Modellen er udkommet i tonsvis af forskellige udgaver, gamle såvel som nye, og det samme ser ud til at komme til at gøre sig gældende i december. Har du endnu ikke fundet et par, der falder i din smag, kan det være at den nye ”Black/Active Red” gør.

Den nyeste udgave af den efterspurgte model bygger nemlig videre på den velkendte ”Triple Black” colorway som flere gange har klædt modellen, og som har været enormt populær hver gang. Denne gang er der tilføjet en enkelt kontrasterende detalje i form af røde snørebåndsspidser. Derudover er både Primeknit-overdel, Boost-sål, Continental-ydersål og FITCOUNTER-hælkappe. Den helt nedtonede ”farvekombination” sikrer et stilsikkert og maskulint design, der desuden egner sig særdeles godt til vintermånederne, hvor lysere farver kan være svære at holde pæne.

Har du endnu ikke anskaffet dig et par Ultra Boost, så kommer her et par grunde til at gøre det – modellen er den mest komfortable på markedet, går sammen med alt og er æstetisk én af de mest tiltalende sko fra adidas i rigtig mange år.

Adidas Ultra Boost ”Black/Active Red” udkommer hos adidas og udvalgte forhandlere d. 6. december. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.