Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 1. februar 2019
Pris: 1.500 DKK
Produktkode: DB3197

Selvom den opdaterede Ultra Boost 19 er landet, fortsætter adidas ufortrødent med deres populære Ultra Boost 4.0-silhuet. Denne gang har de skabt en simpel og ren panda-inspireret udgave med sort BOOST-sål og hvid Primeknit-overdel.

Ultra Boost er fortsat kendetegnet ved at være en af markedets mest komfortable og veldrejede modeller. Den skudsikre kombination af Boost og Primeknit tilbyder et imponerende godt fit, der omfavner foden og yder maksimal stødabsorbering i hvert skridt. Samtidig har modellen et knivskarpt design med en sporty, men livsstilvenlig form, der er oplagt til hverdagsbrug.

Denne gang har Adidas holdt brugen af farver til et minimum og udstyret Ultra Boost med et knivskarp Panda-look bestående af en kulsort sål og en kridhvid overdel.

Se frem til, at Ultra Boost 4.0 ”White/Black” udkommer d. 1. februar. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.