Upcoming

Release Dato: 7. juli 2020
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: FV8335
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når man snakker om moderne klassikere, så er adidas’ Ultraboost-serie en af de første modeller man tænker på. Selvom den har set sin del af opdateringer de sidste par år, har skoen på ingen måde mistet sin identitet, og bliver bare ved med at give til brandets fans. Nu kan vi så også se frem til endnu en metallisk colorway, der de seneste måneder har præget skoens design.

Den nye adidas Ultraboost 20 Black Bronze, fortsætter i samme trend, der har været en af kendetegnene for modellens 2020-opdatering, nemlig den metalliske sål. På den nye colorway, er skoens sål her blevet prydet med et metallisk signal pink finish, der giver sålen en nærmest bronzelignende farve, og gør den lige så iøjnefaldende, som modellens andre colorways. Samtidig får man også den samme velkendte komfort fra den bløde og stødafdæmpende adidas’ Boost-sål, der et gået hen og blevet et varemærke for brandet. Skoens overdel er lavet i adidas’ eget Primeblue materiale, der er delvist produceret af Parley Ocean Plastic®, der er et tekstil lavet af genanvendeligt plastik fra strande og kystområder. Overdelen er her farvet helt sort, ligesom både skoens side- og hælpanel, samt heel cage er. Primeblue-materialet giver også skoen en ekstra detalje i selve tekstilet, hvor man kan se en masse små, lyse speckles, der får skoens overdel til, at minde om en flot stjernehimmel.

Overordnet set, så fungerer skoens metalliske sål, rigtig godt med den sorte og speckled overdel, hvor det formår at skabe en speciel sko, der samtidig fremstår universel og elegant. Hvis du vil have fingrene i en mere unik sko, der tilgodeser både miljøet, designet og den fantastiske komfort, så skal du ikke søge langt, da det er netop det, som man får her.

adidas Ultra Boost 20 Black Bronze udkommer den 6. juli, på adidas’ egen hjemmeside, og hos en række udvalgte forhandlere. Du løbende holde dig opdateret med alle de kommende releases fra adidas og mange andre brands, ved at klikke dig ind på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud med dig.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.