Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 18. juli 2019
Pris: 1.500 DKK
Produktkode: G54009

En super simpel og stilren udgave af adidas Ultra Boost 19 er på vej – ”Black/White” lander den 18. juli, og du kan finde al info her på siden.

Ultra Boost 19 landede tilbage ved årsskiftet som en ny, opdateret og forbedre udgave af adidas Ultra Boost. Med en større Boost-sål, en ny Primeknit-konstruktion og en mere dynamisk hælkappe tilbyder Ultra Boost 19 både højere komfort og performance. Samtidig har den et helt nyt udtryk tilpasset en moderne kontekst.

Ultra Boost 19 er allerede landet i et hav af forskellige farvekombinationer, men nu lander den måske mest stilrene til dato. Ultra Boost 19 ”Black/White” kombinerer en kridhvid Boost-sål med en helt sort Primeknit-overdel, hvor både snørebånd, hælkappe og andre elementer også er sorte. Den enkle farvekombination kombineret med det imponerende komfortniveau gør Ultra Boost 19 ”Black/White” oplagt som hverdags- og livsstilssneaker.

Køb dit par fra den 18. Juli, hvor modellen udkommer hos udvalgte forhandlere. Du kan finde dem alle med direkte link nedenfor, og tjekke vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

AFEW STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til AFEW Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.