Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 1. februar 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: F35238

Januar er næsten kun lige overstået, og med tre adidas Ultra Boost 19 releases i bogen indtil videre, er adidas godt i gang med at gøre den nye silhuet til en af deres flagskibsmodeller i år. Det sættes der en streg under, når den fjerde version af Ultra Boost 19 releaser 1. februar 2019.

Designmæssigt læner den nye adidas Ultra Boost 19 “Black/Orchid Tint“ sig meget opad den foregående “White/Active Red“ udgave, som releasede tilbage i december 2018. På den nye version har man vendt farvepaletten om, således skoen har et mørkere gennemgående design end sin forgænger. Overdelen består stadig af den nye 360-graders Primeknit teknologi, mens sneakerens lace cage denne gang er iklædt i sort. Som afrunding på skoene iøjnefaldende æstetik, har man tilføjet en kridhvid Boost-sål.

adidas Ultra Boost 19 “Black/Orchid Tint“ er sat til at release hos en lang række Europæiske forhandlere den 1. februar 2019. Så har du et ønske om at tilføje den performance-baserede sneaker til din samling, så skal du sørge for at sidde klar hos nedenstående forhandlere på release dagen.

Husk at vi holder dig opdateret på andre kommende sneakers i vores store Release Kalender, samt i vores nye iOS app, All Pairs, som du kan hente i AppStore nu. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig up-to-date på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.