Releases

Release Dato: 13. august 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: FW7089
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Ultra4D har i et stykke tid været teaset og rygtet til at ske, og hvad der føles som en uendelig ventetid ser nu endelig ud til at være ovre. Det tyske brand har nemlig kombineret overdelen fra den populære Ultra Boost med den innovative 4D-sål for at skabe en ny futuristisk model. adidas Ultra4D OG Core Black er med sine sorte og lilla farve en klar hyldest til den originale Ultra Boost 1.0. 

Som den originale Ultra Boost kommer adidas Ultra4D OG Core Black med en sort Primeknit-overdel med et gråt mønster. De tre striber på siden, den fodomsvøbende overdel og adidas-branding på pløsen er alt sammen identisk med Ultra Boost 1.0. Selv modellens ikoniske hælstøtte har fået samme lilla farve, dog er ”Ultra Boost”-brandingen erstattet af den nye ”ULTRA4D”-branding. 

Når vi ser på den nederste del af sneakeren, skiller den nye model sig i den grad ud fra UltraBoost. Her fremstår nemlig en digitalprintet 4D-mellemsål i en elegant sort nuance, som er udformet ved hjælp af lys, ilt og flydende resin, som skaber den gitterstruktur, der sikrer præcis støddæmpning. Som en afslutning er ydersålen konstrueret af gummi, og som adidas selv siger, giver det en ekstraordinær trækkraft. Sneakeren her er altså skabt som en løbesko med sin lette Primeknit-overdel og sin stødabsorberende 4D-mellemsål, men med det futuristiske look er adidas Ultra4D OG Core Black altså også et godt bud på en yderst behagelig hverdagssko. 

adidas Ultra4D OG Core Black udkommer den 13. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: App Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.