Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Adidas har tilsyneladende planer om at relancere ”Solar Yellow” og ”Solar Orange”.

Selvom adidas Ultra Boost efterhånden er udkommet i et utal af forskellige udgaver, forbliver den oprindelige 1.0-udgave den mest populære. Skoen startede et helt nyt kapitel inden for sneakers med sin sublime forening af stil og performance, som kun få sneakers siden har kunne efterligne, og den er med rekordfart blevet en klassiker for adidas.

Det markerer det tyske brand tilsyneladende ved at relancere to af de originale udgaver af Ultra Boost. ”Solar Yellow” og ”Solar Orange” er nemlig planlagt til at vende tilbage den 3. oktober i år.

Iøjnefaldende farvevalg

”Solar Yellow” og ”Solar Orange” blev oprindeligt udgivet sammen med den originale Ultra Boost 1.0 OG, som gjorde comeback sidste år, og er kendetegnede ved deres iøjnefaldende farvevalg på overdelen. Farven formår nemlig virkelig at fremhæve den oprindelige 1.0 primeknit-konstruktion, som stadig er den foretrukne fra linjen – og som repræsenterer den originale vision bag Ultra Boost.

Grail-status

Skoene var egentlig nemme at få fat på, da de oprindeligt udkom som løbesko, men siden har de nærmest fået grail-status hos flere Ultra Boost-fans, fordi de er så svære at få fat på i en stand, der ikke er alt for præget af løbebrug. Det bliver der heldigvis lavet om på, når adidas Ultra Boost 1.0 ”Solar Yellow” og ”Solar Orange” vender tilbage til oktober.

Lander til oktober

Fordi der stadig er lang tid til oktober, kan release-datoen nå at blive ændret mange gange, og vi understreger her, at den endnu ikke er bekræftet af adidas selv. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.