Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 1. april 2018
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: BB6177

Ultra Boost er efterhånden blevet allemandseje, og med hele fire forskellige udgaver er modellen ikke helt lige så eksklusiv, som den engang var. Det gør den dog hverken mindre betagende eller komfortabel, og adidas udgiver snart en super vellykket udgave af 4.0, som minder os alle om, hvor genial Ultra Boost egentlig er – vi tager et nærmere kig på ”Chalk Pearl” her.

4.0 er den nyeste Ultra Boost-opdatering, hvilket ses i form af det nye Primeknit-mønster, der er inspireret af det originale Ultra Boost Primeknit-mønster og mønsteret fra Ultra Boost 3.0. Hypen omkring Ultra Boost 4.0 var ikke særlig stor i starten, men Adidas har virkelig oppet sig og udgivet et par vellykkede udgaver – fx ”5th Anniversary” og ”Cookies and Cream”, der i øvrigt blev udsolgt mange steder. Nu gør de så et værdigt forsøg igen og udgiver ”Chalk Pearl”, der uden tvivl er én af de mest veldesignede 4.0’s til dato.

”Chalk Pearl” har et skrøbeligt udtryk med sin lyse creme-farve, der klæder hele overdelen og sin kridhvide Boost-mellemsål samt hvide Continental-ydersål. ”Chalk Pearl” giver visse associationer til den gamle Ultra Boost 1.0 ”Chalk Cream” (der i dag er én af e mest eftertragtede Ultra Boosts) både i kraft af sit navn og sit design, og måske netop derfor bliver ”Chalk Pearl” ikke særlig nem at få fat på.

Adidas Ultra Boost 4.0 ”Chalk Pearl” udkommer den 1. april hos adidas og udvalgte forhandlere, og vi anbefaler, at du er hurtig på tasterne, hvis du vil have fat i et par.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til TGWO

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.