Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 30. november 2017
Pris: 1.500 DKK
Produktkode: BB6165

Tidligere på måneden lancerede adidas’ det fjerde kapitel i Ultra Boost-sagaen med den såkaldte 4.0, der byder på et nyt, forbedret Primeknit-mønster og ny Ultra Boost-branding. Meget tyder på, at det kommer til at gå stærkt i den kommende tid med et hav af forskellige udgaver – én af de første bliver ”Navy Multi”.

Siden Kanye West blev spottet i et par adidas Ultra Boost i forbindelse med, at han skiftede Nike ud med det tyske brand i 2015, har det taget fart for den slanke model. ”Godkendelsen” fra Kanye hjalp skoen med at få opmærksomhed og takket være det slanke, sporty design og det revolutionerende komfortniveau har den været én af de mest populære sneakers de seneste par år. Ultra Boost-familien er steget proportionelt med en lang række nye versioner – ex Laceless, Mid ATR og Uncaged – og den originale silhuet ser nu altså sin fjerde udgave.

Ultra Boost 4.0 har en overdel, der udelukkende består af adidas’ lette, fleksible og åndbare materiale, Primeknit – det nye mønster er mere sokkelignende med vertikale, strømlinede streger, der bliver brudt på toebox’en. Lacecage’et, der danner adidas’ ikoniske tre steger, består af TPU-plastik, og det samme gør sig gældende for den supporterende FITCOUNTER-hælkappe. Mellemsålen består af BOOST, der giver maksimal stødabsorbering og energireturnering, mens ydersålen er udarbejdet af dækfirmaet, Continental for et godt og sikkert vejgreb. ”Navy Multi” klæder modellen i et multifarvet, blåtonet Primeknit mønster og navyblå sockliner, snørebånd og TPU.

Ultra Boost plejer at være enorm populær i Multicolor-udgaver, og vi anbefaler derfor, at du sidder klar d. 30. november, hvor modellen udkommer, hvis du vil have fat i et par. Find forhandler-info nedenfor, og hold øje med vore Release Kalender for flere Ultra Boost-nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til TGWO