Adidas

Det er ikke noget nyt, at større fashion brands gør meget for at fremhæve sig selv og deres nye produkter. Det gør sig især gældende for brands som Nike og Adidas. Sidstnævnte var så venlige at invitere Sneakerworld.dk til Paris, for at se på de nye Adidas Originals Tubular Spring Summer 2016, kaldet Nova, Doom, X og Defiant.

De valgte at ligge arrangementet i den uge, hvor der var ”Mens Fashion Week” i Paris. Så mange andre brands var også tilstede. Men Adidas’ arrangement var helt klart højdepunktet for ugen. Det kunne man også se på den skare af folk, som stod klar, da dørene åbnede kl.20:00 i den nedlagte bygning. Ja, du læste rigtigt. Adidas havde valgt at afholde modeshow i en nedlagt bygning på Avenue George V midt i Paris.

Set udefra lignende det ikke noget specielt. Men indenfor i de mørke lokaler, var oplevelsen en helt anden. Lokalerne var meget mørke, og de var designet med det urbane miljø in mente, hvilket også passer meget godt til den nye Tubular stil. Adidas havde hyret en håndfuld parkour udøvere, som hver især viste, hvor fleksible de nye Tubular modeller er.

Som man kan se på de ovenstående billeder (som venligst er udlånt af Highsnobiety), så er Adidas Originals Tubular Spring Summer 2016 modellerne alle udarbejdet i monotone farvekombinationer, som er inspireret af modellerne fra 1990’erne. Endvidere sidder de alle på den store EVA sål, som helt bestemt er kommet for at blive.

Der er endnu ikke sat release dato på de nye Adidas Tubular modeller endnu. Men skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få besked, så snart vi ved nærmere. Du kan tilmelde dig her.

Hvor kan Adidas Tubular Spring Summer 2016 købes?

INGEN BEKRÆFTEDE RETAILER
PRIS: Ukendt

Land:
Ukendt

Told:
Nej

Ekstra Info:
Ingen butikker og webshops er bekræftede endnu. Men du kan skrive dig op til Sneakerworlds nyhedsbrev, og få besked så snart vi får mere information.