Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 30. november 2018
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: EF0796/EF0797

Efter at have relanceret Temper Run tidligere på året, er adidas nu klar med en moderniseret opdatering ved navn Tresc Run. Den splinternye Boost-silhuet udkommer i to udgaver d. 30. november, og du kan blive klogere på den her.

Klassisk 90’er sneaker-design, der ofte karakteriseres ved chunky såler og avancerede panel-overdel, har været den helt store bølge her i 2018 og kommer formentlig også til at være det næste år. Det er særligt noget adidas har praktiseret ved at give gamle modeller comeback, men også ved at lancere nye modeller med retro-inspierede designs. Én af de modeller der har gjort comeback er Temper Run – en vaskeægte OG, der har en stor fanskare.

Selvsamme model har adidas givet en overhaling for at opdatere den til moderne standarder og præferencer. Det har de navnlig gjort ved at skifte den gamle skumsål ud med med en komfortabel Boost-sål. Den bløde og responsive sål er kombineret med en retro-inspireret overdel af ruskind og mesh med bølge-detaljer og 3M-branding på siden. Resultatet er en helt model med knivskarpt design og selvfølgelig et nyt navn – Tresc Run.

Tresc Run udkommer indledningsvist i to farver – grå og sort. Begge har de en ’crispy’ hvid Boost-sål og blå, røde og gule detaljer. De har desuden den samme farverige sål, der runder skoens tiltalende design af på sublim vis.

Adidas Tresc Run Pack udkommer d. 30. november hos adidas. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.