Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Houston-rapperen er blevet spottet i et helt nyt par Cactus Jack x Air Jordan 4.

Meget tyder på, at Travis Scott og Nike har valt at optrappe deres sneaker-samarbejde her i 2018. Foruden den nye Air Jordan 4 ”Oilers”, der udkommer i slutningen af juni, er Houston-rapperen blevet spottet i et par mørkebrune Air Jordan 4 og der går rygter om, at han snart udgiver endnu en Air Force 1 med velcro-Swooshes. Som om dette ikke var nok, blev han desuden spottet i en par lilla Air Jordan 4’s for nyligt.

Fan af Air Jordan 4

Travis Scott har aldrig været bleg for at vise sin kærlighed til Air Jordan 4, som har haft været iført ved utallige af hans koncerter. Efter Drakes exit fra Nike er Travis Scott brandets største ’artist co-sign’, og det giver derfor mening, at han nu får lov at udgive sine egne udgaver af den legendariske sneaker.

Lilla ruskind

Air Jordan 4 er Michael Jordans fjerde signatur-sneaker hos Nike og er én af de mest populære i rækken. Den har en række kendetegnende detaljer, så som et sæt ’vinger’ på siderne, en hælflap, og selvfølgelig en markant Air-udstyret sål. Travis Scott har valgt en simpel tilgang til modellen og valgt at klæde den i lilla ruskind, hvilket står i skærende kontrast til den hvide og sorte sål.

Release

Om den nye lilla colorway også kommer med ’Cactus Jack’ branding på hælen, vides endnu ikke, men det er ikke utænkeligt. Generelt vider der ikke meget om Travis Scotts potentielle, nye Air Jordan 4, men hold øje med vores hjemmeside, så sørger vi for at holde dig opdateret.

Tjek vores Release Kalender for flere nyheder, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.