Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Hen over weekenden løftede Travis Scott, sløret for hvad der, med al sandsynlighed, er hans første, officielle Air Jordan-collab via Instagram. Den unge Houston-rapper har aldrig lagt skjul på, at han er team Swoosh, og især efter at han for nyligt var VaporMax-frintfigur, var det nærmest kun et spørgsmål om tid, før Scott ville få sin egen sneaker – at det skulle vise sig at være en special udgave af den spektakulære Trunner LX-silhuet må dog siges at være en overraskelse.

Trunner LX er en gammel træningssko fra starten af 00’erne og har gjort stort comeback i år med både en ”Black History Month”-udgave og et OVO-collab. Skoen har en asymmetrisk overdel af woven knit og mesh med to straps i stedet for snørrebånd. Jumpman-logoet er at finde på hælen, der har lige ledes har et asymmetrisk og chunky udseende. Scott har klædt skoen i en mix af navy-blå, hvid og pastelfarver og desuden printet logoet fra sit pladeselskab ”Cactus Jack” på hælen. Den karakteristiske silhuet og de specielle farvevalg giver ordnet en kitsch og bulky sneaker, der passer perfekt ind i tidens ”Ugly Sneaker”-bølge, som både Balenciaga, Dior, Raf Simons og adidas Yeezy også er hoppet med på.

Der er endnu ikke lyd fra Nike eller Jordan Brand omkring, hvorvidt Travis Scott’s Air Jordan Trunner LX får et officielt release, men bliv hængende her på Sneakerworld, så holder vi dig opdateret. Hop i mellemtiden over i vores populære Release Kalender, hvor du kan finde information om alle de nyeste, hotteste sneakers.

Følg os desuden på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt opdaterer med sneaker-nyheder, -inspiration, -konkurrencer og mere.