Releases
Travis Scott Jordan 6

Release Dato: 30. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DH0690-200
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af Nikes største succeser i nyere tid har uden tvivl været deres samarbejde med den amerikanske rapper, Travis Scott, og hans eget brand, Cactus Jack. Derfor blev mange også efterladt tilbage med en kæmpe glæde på Air Max Day, da Nike, og Travis Scott, uden at vise billeder, introducerede et forestående release af en Cactus Jack Air Max 1. Derudover venter vi også i spænding på det kommende treparts-collab med Fragment på den ikoniske Air Jordan 1, men hvor må i mellemtiden stille os tilfredse med en anden Jordan-model, nemlig den opdaterede 6’er vi tidligere så i en medium olive colorway.

Travis Scott x Nike Air Jordan 6 British Khaki er på mange måder en helt anderledes sneaker end det første release af 6’eren fra 2019. Hele skoens overdel er her, i modsætning til den tidligere colorway, lavet i en grov suede, der klæder skoens basketballdesign og passer perfekt ind i Cactus Jacks ørkeninspirerede Utopia, som vi første gang blev introduceret til på hans Cactus Trails. Udover det nye materiale er skoen også farvet i en lysebrun British Khaki, der bruges på alle skoens paneler med undtagelse af enkelte dele af sålen og skoens heel tab.

Rundt på skoen er der selvfølgelig også en lang række af genkendelige detaljer, hvor den ikoniske ’stash pocket’ på skoens ankel. Selvom man skulle tro, at lommen var en af Travis’ egne opfindelser, har den været set på sneakers fra Nike siden 2010, hvor den for eksempel blev introduceret på skateren Omar Salazars første collab med Nike og på den legendariske Skunk Dunk colorway. Udover den lille lomme kan man på skoen finde Cactus Jacks logo på midter- og ydersål, samt rapperens eget navn.

Det nye collab, Travis Scott x Nike Air Jordan 6 British Khaki, har fået sin officielle release dato og udkommer den 30. april på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. Da udvalget af forhandlere er småt og efterspørgslen bliver stor, skal du være heldig, hvis du vil have fingrene i et par. Du kan øge dine chancer ved at følge med på vores Release Kalender, hvor vi samler alle raffles og holder dig opdateret med eventuelle ændringer.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.