Skip to main content
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tjek de første billeder af rapperens næste samarbejde med Nike, der blev spottet i musikvideoen til JACKBOYS.

Der er ingen tvivl om, at Travis Scott var én af 2019’s mest indflydelsesrige navne inden for sneakers – Houston-rapperen udgav super eftertragtede udgaver af Air Jordan 1, Air Force 1 Low og Air Jordan 6, som alle blev revet væk i rekordfart.

Meget tyder på, at han får et lige så stort år 2020, og vi har allerede fået et glimt af, hvad Travis og Nike har af planer – der går nemlig rygter om, at de udgiver en eksklusiv udgave af Air Max 270 React – formentlig i forbindelse med årets Air Max Day. Som om det ikke var nok, er der imidlertid nu noget, der tyder på, at rapperen desuden har skabt sin egen udgave af Nike SB’s ikoniske Dunk Low-model.

Bandana Paisley

Skoen blev spottet på fødderne af Travis Scott i musikvideoen til “JACKBOYS” – den første single fra albummet af samme navn. I videoen kører rapperen rundt på en Tesla Cybertruck-lignende ATV og giver flere glimt af skoen – akkurat nok til at, man kan se identificere designmæssige detaljer så som et bandana paisley-mønster og hvide ‘rope laces’.

Udkommer snart

Der er endnu ingen officiel info om, hvornår Travis Scotts nye Nike SB Dunk Low “Cactus Jack” udkommer, men den rygtes allerede at få debut i udvalgte skateshops i februar. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy