Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Houston-rapperen har efter sigende arbejdet på Michael Jordans femte signatur-sneaker, Air Jordan 5, i anledning af modellens 30-års jubilæum.

2020 markerer 30-års jubilæet for én af Air Jordan-linjens mest prominente silhuetter, Air Jordan 5, og det har Jordan Brand tilsyneladende ikke tænkt sig at lade gå ubemærket hen.

De har allerede løftet sløret for en eksklusiv udgave skabt i samarbejde med Virgil Abloh og Off-White, og nu går der desuden rygter om, at Travis Scott har sin egen “Cactus Jack”-version på vej.

Armygrøn og rød udgave

Den populære rapper, der også har eksklusive udgaver af Air Max 270 React og SB Dunk Low på vej, har efter sigende skabt en army-grøn og rød udgave i samme boldgade som hans hypede take på Air Jordan 6 fra sidste år.

Udkommer til sommer

Skoen er hverken bekræftet af rapperen selv eller Nike, men i følge rygterne lander den til sommer i begrænset antal. Sørg for at holde øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret med nyeste info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.