Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tidligere på året blev Travis Scott officielt en del af Team Swoosh, da han var frontfigur for Nike VaporMax ”Day to Night” pack og desuden teasede sin egen fortolkning af den karakteristiske Air Jordan Trunner. Nu er der endnu mere begejstrende nyheder – meget tyder nemlig på, at Travis Scott og Nike har en ny Air Force 1 på vej.

Air Force 1 har været udsat for megen opmærksomhed i år, hvor modellen har fejret sin 35-års fødselsdag. Det har blandt andet været i form af samarbejder med prominente navne så som VLONE, Supreme, Comme des Garcons, A-COLD-WALL og Off-White. For nyligt fejrede Nike desuden deres forlængede samarbejde med NBA ved at løfte sløret for en række nye NBA-brandede Air Force 1’s ved et event, og i den forbindelse optrådte Travis Scott i sin helt egen unikke Air Force 1.

Modellen har en ganske minimal, cremehvid kanvasoverdel, en hvid mellemsål og en gum-farvet ydersål. Det markante ved skoen er muligheden for at udskifte det ikoniske Swoosh-logo på siden samt en patch over snørebåndene, der forestiller logoet på Travis Scotts pladeselskab, ”Cactus Jack”. Logoet var også at finde på Travis Scotts førnævnte, uofficielle Air Jordan Trunner LX-collab.

Indtil videre er der ingen officielle informationer om Travis Scotts egen Air Force 1, men vi håber på, at sneakeren får et offentligt release, inden året er omme. Dog går rygterne på, at skoen releaser eksklusivt til dette års ComplexCon. Dette er dog ikke bekræftet endnu. Hold øje med Sneakerworld og Release Kalenderen, så sørger vi for at holde dig opdateret.