Nike
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

En ny colorway af Travis’ Air Force 1 Low har set dagens lys.

Velcro Swoosh

Jacques Webster, bedre kendt som Travis Scott, satte sidste år sit kunstneriske præg på den tidløse Air Force 1 Low, hvilket resulterede i en psykedelisk sneaker med både grills og velcro Swoosh i flere varianter. Den hvide kanvas overdel er denne gang farvet i cremet Sail ligesom mellemsålen også har fået en tur i samme nuance. Travis’ pladeselskab, Cactus Jack Records, fremgår desuden flere steder på silhuetten, herunder på de aftagelige pløsemblemer.

Farverig personlighed og reflekterende detaljer

Sneakeren er en afspejling af Travis’ festlige og flertydige personlighed, hvilket kommer til udtryk i alle de glitrende og reflekterende detaljer. Travis’ kreative univers matcher perfekt med Air Force 1-modellens stilrene udtryk, og hypen omkring den første udgivelse tyder på, at den har fundet sig et bredt publikum.

Release

Travis Scott x Nike Air Force 1 ”Sail” har endnu ikke en officiel releasedato, men hold øje med Sneakerworld for flere opdateringer på Travis Scott x Nike, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Husk at følge os på Instagram, YouTube og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.