Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Er dette Travis Scotts nyeste samarbejde med Nike og Jordan Brand?

Reality-stjerne og kæreste til Travis Scott, Kylie Jenner blev i forrige uge spottet i en helt ny Air Jordan 4. Det har sat spekulationerne i gang – for kunne det være Travis Scotts nyeste samarbejde med Jordan Brand?

Houston-rapperen er selverklæret fan af den ikoniske silhuet, som han har været iført utallige gange. Han var eksempelvis den første til at være iført den nylige Levis x Air Jordan 4.

Desuden samarbejder han med Nike og Jordan Brand, og det ville derfor ikke være nogen overraskelse, hvis han udgav sin egen Air Jordan 4.

Design

Designmæssigt er den mystiske nye Air Jordan 4 klædt i grå og sort med en hvid mellemsål og rød Air Jordan-branding på hælen. Der er altså intet, der egentlig røber, at Travs Scott skulle stå bag den, og tiden må vise, om den officielt udkommer under hans navn.

Brandvarm model

Air Jordan 4 har været en del i spotlightet på det seneste, efter at den både var omdrejningspunktet for Nike-samarbejder med kunstneren, KAWS og det kultklassiske tøjmærke, Levi’s. Desuden solgte Eminem for nyligt hans eftertragtede Air Jordan 4 på auktion sammen med StockX.

Vi regner bestemt ikke med, at dette er det sidste vi ser til Air Jordan 4 her i 2018.

Følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, og hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret omkring den nye Air Jordan 4 x Travis Scott.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.