Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Rygter siger, at duoen arbejder på Nikes nye Air Max 270 React-model. 

Efter en håndfuld enormt hypede og nu udsolgte sneaker-lanceringer, tyder noget på, at Travis Scott og Nike igen er gået i værkstedet. Ifølge @py_rates udgiver duoen nemlig en eksklusiv udgave af Nikes nye Air Max 270 React-model næste forår.

To udgaver

Modellen udkommer efter sigende i to udgaver – den ene i herre-størrelser, den anden i børnestørrelser – og fælles for de to er, at de begge er klædt i samme jordtoner, som også har præget Travis Scott to udgaver af Air Jordan 1.

Hvordan Travis Scott bud på den nye model derudover kommer til at tage form vides endnu ikke, men vi ville ikke blive overraskede, hvis det igen inkluderede et omvendt Swoosh.

Moderne silhuet

Air Max 270 React blev introduceret af Nike tidligere på sommeren og udmærker sig ved at have et moderne design og kombinere to af Nikes førende teknologier – React-skum og den rekordstore Air-enhed fra Air Max 270.

Travis Scott har indtil nu primært arbejdet på gamle Nike- og Jordan-modeller – Air Jordan 1, Air Force 1 og Air Jordan 4 – og derfor bliver det spændende at se, hvordan han griber et nyere design an.

Vi holder dig opdateret

Hold øje med voress Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret om den rygtede nye udgivelse fra Travis Scott og Nike.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.