Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Inspireret af gamle Nike-samarbejder med Undefeated og KAWS.

Travis Scott udnytter det momentum han har skabt sig med udgivelsen af ”Astroworld” og teaser endnu en ny sneaker med Nike. Det er ellers ikke mere end et par dage siden, at han udgav den nye, opdaterede Air Force 1 ”Sail”, som udelukkende var tilgængelig i USA, men nu er Houston-rapperen klar med mere ’heat’.

Inspireret af Dunk High x Undefeated

Den nye Air Force 1 ”Cactus Jack” blev afsløret via Travis Scotts Instagram Story i tirsdags og har et noget mere farverigt design end de to foregående udgivelser. Skoen er klædt i en ’multicolor’ farvekombination, der ser ud til at være inspireret af en gammel Undefeated x Nike Dunk High fra 90’erne, som havde samme brune overdel med blå, lilla og grønne detaljer.

…og Air Force 1 x KAWS

Dertil er Travis Scotts nye Air Force 1 dækket med store syninger, som giver associationer til et andet Nike-samarbejde fra 90’erne – nemlig med KAWS, som designede sin egen udgave af Air Force 1, der også havde store, grønne X-syninger.

Cactus Jack

Derudover er Travis Scotts nye Air Force 1 klædt med ”Cactus Jack” branding og Nike-logo hælen, hvilket bekræfter, at der er tale om et samarbejde med netop Houston-rapperen.

Fjerde Nike-sneaker

Hvis skoen bliver en realitet, er det Travis Scotts fjerde sneaker med Nike – tidligere har han udgivet sin egen Air Jordan 4 og to udgaver af Air Force 1. Ud over disse tyder meget på, at han desuden har flere Air Jordan 4-udgaver på vej.

Hold dig opdateret

Hold øje med vores Release Kalender for opdateringer fra Travis Scott- og Nike-lejren, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

@hypebeastkicks: @travisscott teases a new @nike Air Force 1 collaboration.

Et opslag delt af HYPEBEAST (@hypebeast) den

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.