Releases

Release Dato: 3. december 2017
Pris: 1.250 DKK
Produktkode: Ukendt

Den unge Houston-rapper, Travis Scott er ikke blot én af de største navne inden for hip-hop i øjeblikket, men også et stilikon med enorm indflydelse inden for såvel streetwear og sneakers som mode. Måske netop derfor er han også én af de få udvalgte, der har fået æren af at hylde den ikoniske Air Force 1 i Nikes nye, storstilede ”AF100 Collection”. Hans personlige fortolkning af den klassiske sneaker udkommer d. 3. december, og vi tager et nærmere kig på den her.

”AF100 Collection” blev introduceret tilbage i oktober og er Nikes endelige hyldest til Air Force 1-silhuetten, som i år har 35-års jubilæum og derfor fyldt meget i sneakerbilledet. Modellen har været omdrejningspunkt for prestigiøse Nike-samarbejder med Supreme, A-COLD-WALL*, Comme Des Garcons, Off-White, Riccardo Tisci, VLONE og flere, men nu sætter Nike prikken over i’et og slutter Air Force 1’s jubilæumsår med stil ved at udgive ”AF100 Collection”, der består af i alt fem samarbejder. Én af de mest eftertragtede og opsigtsvækkende har været Travis Scotts Air Force 1-fortolkning, som allerede leakede tilbage i september.

Skoen er en afspejling af Travis Scott farverige og flertydige personlighed med – på den ene side – en ydmyg baggrund i Houston, og – på den anden side – en festlig og psykdelisk tilgang til musik og optræden. Skoens kanvas-overdel repræsenterer arbejdstøj fra Houston, mens det glitrende snørrebåndsemblem og de aftagelige Swoosh-logoer symboliserer Travis Scott’s energiske showmanship og musikalitet. Skoen er holdt i en hvid farve for at hylde den originale, hvide Air Force 1.

Travis Scott x Nike Air Force 1 Low ”AF100 Collection” udkommer d. 3. december, men du skal være hurtig, hvis du vil have fingre i et par, for efterspørgslen er høj.

Kig forbi vores Release Kalender for at se, hvornår resten af ”AF100 Collection” udkommer.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: 09:00

Gå til Foot District

REZET STORE
Tidspunkt: Random Drop*

Gå til Rezet Store

*REZET RELEASE: Vi får mange henvendelser angående Travis Scott x Nike Air Force 1 Low ”AF100 Collection” releaset hos Rezet Store. Vi har været i dialog med deres kundeservice, som informerede os om, at skoene vil release på et tilfældigt tidspunkt i deres webshop. Så snart skoene har release, vil de annoncere det på deres Instagram. Så sørg for at holde øje der. Det er det, vi ved om deres release af skoene. Har man spørgsmål til releaset, så anbefaler vi, at man retter henvendelse til Rezet Store.