Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Brandet fortsætter fejringen af Torsion-teknologiens 30-års jubilæum.   

Hos adidas Consortium har det meste af 2019 stået i Torsion-teknologiens tegn. Den lille ”bro” i sålen, der forbinder forfoden med bagfoden, og skaber stabilitet, har 30 års-jubilæum, og det har special-afdelingen hos adidas markeret ved blandt andet at relancere en række gamle Torsion-udstyrerede modeller.

Indtil videre har vi set modeller som adidas FYW S-97, ZX 5000, Torsion Comp og ZX 9000 få nyt liv, og nu gælder det endnu én af adidas’ gamle Torsion-modeller: Torsion TRDC.

Gearet til terrænløb

Torsion TRDC blev oprindeligt udgivet lige inden årstusindeskiftet og var gearet til løb og andre udskejelser i udfordrende terræn. En voluminøs EVA-sål forstærket med AdiPrene og Torsion-teknologi sikrer sublim stabilitet, og et unikt-designet øvre i syntetiske materialer og iøjnefaldende farver udstråler 90’ernes kompromisløs design-stil, som adidas mestrede den bedst.

Tilpasset en moderne kontekst

Relanceringen af Torsion TRDC er tro mod sit ophav og bærer samme design, men med enkelte modifikationer tilpasset en moderne kontekst.

Udkommer snart

Vil du have fingrene i én af de skjulte skatte fra adidas højtyndede Torsion-katalog, kan du se frem til, at adidas Torsion TRDC udkommer hos udvalgte Consortium-forhandlere den 23. August. Følg os på Facebook og Instagram for updates, og tjek vores Release Kalender – eller linket nedenfor – for flere adidas-nyheder


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.