Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Og et design i stil med Ozweego og Yeezy 500.  

Sommersæsonen har været spækket med nye retro-inspirerede sneakerudgivelser fra adidas, og flere ser ud til at være på vej. Lige i kølvandet på nye lanceringer som Ozweego, ZX Torsion Boost og EQT Gazelle, ser det nemlig ud til, at det tyske mærke snart tilføjer endnu en model til 2019-kataloget.

Et billede på deres danske hjemmeside viser nemlig en hidtil uset, og indtil videre navnløs, model med en Ozweego-lignende overdel og Yeezy 500-lignenede sål – dog med både BOOST- og Torsion-teknologi i stedet for adiPrene.

Inspireret af 90’erne

Skoen er klædt i en simpel sort overdel, men har en farverig sål med både blå, grønne, røde og pink detaljer. Farverne sender straks tankerne tilbage på 90’erne, der også lagde rammerne for både Ozweegos og Yeezy 500’s designmæssige oprindelse.

Release-info

Selvom billedet af den nye sko er fundet på adidas’ egen hjemmeside, er der endnu ingen forlydender fra det tyske brand om, hvornår skoen udkommer. Faktisk tyder meget på, at billedet slet ikke skulle være blevet offentliggjort endnu.

Hold dig opdateret

Hold øje med vores hjemmeside, og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret om denne og andre nye adidas-sneakers.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.