Releases

Release Dato: 25. april 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: MS1300TF
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det er ikke første gang, at vi har set et collab mellem Tokyo Design Studio og New Balance, og nu kan vi så glæde os over at de to brands igen har slået hovederne sammen. Det nye samarbejde med Tokyo Design Studio introducere os til en farverig version af den populære 1300-model, med et lille twist, Tokyo Design Studio x New Balance R_C1300TF.

Som mange nok ikke ved, så er New Balance 1300 blandt de mest populære sneakers i Japan, og derfor ligger det lige til højrebenet, at det var den model samarbejdet skulle udforske. Materialerne der er anvendt på skoens overdel, er de samme som man altid kan forvente på 1300-modellen, nemlig et miks af højkvalitets suede og mesh. Dertil er der på skoens anvendt en række forskellige farver. Skoens toe guard er lavet i midnigt blue, tåen, tungen og paneler langs skoen hæl er lavet i en oatmeal-farve, panelet under skoens lining er lavet i cool grey, og skoens midterpanel er lavet i en marigold farve.

Det lille twist på skoen, er midter- og ydersålen. Ligesom på det tidligere collab, Toykyo Design Studio x New Balance R_C4, så er sålen lavet i et mash-up af både New Balances ENCAP®-sål og deres ABZORB®-sål. Det giver både skoen markant bedre komfort og støtte til foden, samtidig med at ens fodfæstet bliver forbedret.

Den nye Tokyo Design Studio x New Balance R_C1300TF udkommer hos END. og en række andre forhandlere den 25. april. Men skoene er yderst limiterede, så det handler om at være heldig, hvis du vil have et par. Imens du venter, så kan du også tjekke andre kommende releases på vores opdaterede Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, tilbud og meget andet.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.