Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Skoen forventes at udkomme i to forskellige colorways sammen med den nye Sacai x Nike VaporWaffle til næste år. 

Nike og japanske Sacai står bag ét af de mest vellykkede sneaker-samarbejder i nyere tid med deres opsigtsvækkende LD Waffle- og Blazer Mid-modeller, der begge fik debut sidste år. Snart ser det ud til, at duoen er klar til at tage hul på næste kapitel med to splinternye silhuetter. Denne gang har de igen kastet sig over Waffle- og Blazer-modellerne, som hver kommer i to nye, specialdesignede udgaver: VaporWaffle og Blazer Low.

Ny model, samme design

Mens VaporWaffle blev afsløret for et par måneder siden, er det først for nyligt, at Blazer Low-udgivelsen har nået offentlighedens kendskab – og nu har Sacai selv offentliggjort billeder af modellen. I forbindelse med afsløringen af brandets SS21-kollektion, var nogle af modellerne nemlig iført den nye model, der snakker samme design-sprog som sin forgænger, men i nye klæder. 

To colorways

Skoen har nemlig samme flade sål, dobbelt-Swoosh på siden, dobbelt-pløs og to sæt snørebånd, som var at finde på Sacai x Nike Blazer Mid. Til gengæld er originalens høje snit udskiftet med et lavt snit, der gør skoen en smule diskret og mere overkommelig at style. Indledningsvist ser det ud til, at skoen udkommer i to forskellige colorways – den ene med en hvid og grå base med grønne og blå detaljer, og den anden med en ren hvid base med røde og gule kontraster. 

Udkommer næste år

Der er endnu ingen officiel info om, hvornår de nye Sacai x Nike Blazer Low udkommer, men det forventes at blive i starten af 2021 med resten af Sacais forårskollektion. Inditl da kan du finde flere aktuelle sneaker-nyheder via vores Release Kalender.


Forfatterens mening:

Der er ingen tvivl om, at den nye Blazer Low er en direkte iteration og opdatering af Sacais originale Blazer Mid, der havde et noget mere klodset og rodet design end sin opdaterede efterfølger, der er langt mere stilren. Jeg er især vild med den lange pløs, som er bibeholdt fra Blazer Mid-silhuetten. Jeg nupper gerne én i hver farve! 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.