Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 18. august 2018
Pris: 999 DKK
Produktkode: BB9542 / BB9543

Pharrell og adidas er klar med en ny håndfuld eksklusive sneakers – denne gang har den farverige kunstner hentet inspiration i sit afrikanske ophav og designet tre nye NMD Hu samt to nye Tennis Hu, som vi tager et nærmere kig på her.

Tennis Hu blev introduceret sidste år som en hyldest til den klassiske Stan Smith-model, som har haft sig lidt af en renæssance de senere år. Pharrells moderniserede nyfortolkning af den ikoniske tennissko har en ny, afrundet sål, en let, strikket overdel og en mere strømlinet form.

I forbindelse med den nye ”Afro” Pack har Pharrell og adidas opdateret Tennis Hu-modellen og klædt den i en ny og mere kompleks overdel. Mens den første Tennis Hu havde en helt ren overdel, er Tennis Hu V2 udstyret med en reformeret strik-overdel samt ruskinds- og læderpaneler. Til sammen giver det Tennis Hu-modellen mere karakter, og åbner samtidig op for, at den kan udgives i nye, spændende farvekombinationer.

I forbindelse med ”Afro” Pack, der er inspireret af afrikansk stammekultur, i henholdsvis rød og gul – begge med sorte og cremehvide detaljer – der leder tankerne over på de farverige klæder som ofte bæres af afrikanske indfødte.

Pharrell Williams x adidas Tennis Hu V2 “Afro” Pack udkommer d. 18. august hos adidas. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.