Releases
Swarovski Superstar

Release Dato: 24. september 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FX7480
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den legendariske adidas Superstar, som så dagens lys første gang i 1969, bliver i dag, 50 år efter sin lancering, ved med at overraske. Skoen, som virkelig blev populær, da den mest scorende basketball-spiller Kareem Abdul-Jabbar iførte sig dem i starten af 1970’erne, har haft adskillige samarbejder, hvor Prada-versionen i år er en af de mest populære. Nu udkommer så et helt nyt samarbejde, hvor adidas har slået pjalterne sammen med det østrigske glasproducent Swarovski.

Swarovski x adidas Superstar White Black kommer med en overdel, som ved første øjekast er meget lig den originale version. Overdelen er nemlig konstrueret af hvidt læder, mens de tre striber på siderne, branding på pløsen og hælpanelet er holdt i sort. Tager man et nærmere kig på de sorte dele af skoen, så kommer små glitrende Swarovski-krystaller til syne, som giver skoen et eksklusivt look.  Skoens såkaldte ”dubrae”, som er den ting, der sidder nederst på snørebåndene, er prydet af et ”Swarovski Crystals” logo.

Ser man på underdelen af skoen, så er den lidt mere neutral med sin klassiske hvide mellemsål, som vi kender fra den originale model fra 1969. Dette samarbejde er altså virkelig lykkedes ved at tage den klassiske Superstar-sneaker og tilføje ekstra flair med små Swarovski-krystaller.

Swarovski x adidas Superstar White Black udkommer den 24. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.