Nike
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Instagram

Sean Wotherspoons stemme-godkendte Air Max 1/97 udkommer meget snart i størrelser, som passer den yngste generation af sneakerheads.

Identisk miniudgave

Den kommende Toddler Sizes-udgave er æstetisk set en identisk miniudgave af det originale release med den enkelte hensigtsmæssige undtagelse, at Wave-logoet er broderet fast på pløsen. Releaset er rettet mod dig, som ønsker at ekvipere hele familien med Wotherspoons samleværdige fløjlshybrid, eller som ønsker en lille eksklusiv sneaker-souvenir. Det amerikanske Toddler-release blev revet væk lige så hurtigt som mændenes størrelser, så du kan godt forvente, at du skal sidde klar, hvis du vil have fat i et eksemplar.

Release

Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97 Toddler Sizes udkommer hos Nike d. 7. april kl.09:00. Hold øje med Sneakerworld for flere Nike-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB SKOENE HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.