Releases

Release Dato: 21. september 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Supreme er tilbage med, hvad der må betegnes som sæsonens mest provokerende samarbejde indtil videre. Den karismatiske kunstner, Andres Serrano, der er kendt for nogle mildest talt kontroversielle kunstværker, har fået lov at klæde en lille tøjkollektion samt tre af Vans mest ikoniske silhuetter i samarbejde med Supreme.

Da Supreme udgav sin FW17 Lookbook tilbage i august var et af de mest opsigtsvækkende motiver Andres Serranos såkaldte ”Blood & Semen” værk, som var at finde på alt fra hoodies og 5-panels til skatedecks og sweatpants.

Nu får motivet officielt lov at se dagens lys, når Supreme releaser samarbejdet, der i øvrigt består af motiver af de kontroversielle ”Piss Christ” og ”Madonna & Child” billeder. Desuden har Vans fået lov at lægge sko til Serranos grænseoverskridende, kunsteriske sind i form af både Sk8-Hi, Chukka og Old Skool, der er blevet klædt i ”Blood & Semen” motivet. Synes du, at det virker bekendt, så er det måske fordi at Serranos motiv tidligere har klædt et Metallica-album samt merchandise.

Supreme x Andres Serrano x Vans releaser torsdag d. 21. september kl. 12:00 hos Supreme. Efter sidste uges skuffelse i form af samarbejdet med Hysteric Glamour, er der grund til at tro, at det nye release bliver populært.

FORHANDLERE

SUPREME
Tidspunkt: 12:00

Gå til Supreme