Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Detaljerede billeder er dukket op af Supremes og Nikes brandvarme Zoom Streak Spectrum Plus, der udkommer senere på året.

Som vi tidligere har berettet om ovre på vores søster-site, Couturism.dk, går der rygter om, at Nike og Supreme denne sæson udgiver to eksklusive udgaver af Nikes klassiske Zoom Streak Spectrum Plus. De rygter er nu blevet yderligere forstærket efter, der er dukket detaljerede billeder op af den nye sneaker.

Varm retro-sneaker

Supreme og Nikes nye sneaker har et typisk 90’er-design med en overdel af hvidt mesh og læder samt en Zoom-sål med ”Zm air”-logo. Den skiller sig ud ved, at overdelen er klædt i flammer, hvilket giver et super karakteristisk udtryk. Den er desuden klædt i forskellig Supreme-branding, så som et box logo på pløsen og et ”World Famous”-logo på hælen. Dermed falder Zoom Streak Spectrum Plus i god tråd med tidens retro- og chunky-trends, samtidig med at den er tro mod Supremes livlige og til tider provokerende stil.

To colorways

Foruden den hvide udgave, som er afbilledet her, udgiver Nike og Supreme efter sigende også en helt sort udgave. Derudover er det ikke utænkeligt at duoen også udgiver medfølgende tøj og/eller accessories.

Release-info

Der er endnu ingen info om, hvornår Supreme og Nikes nye Zoom Streak Spectrum Plus-samarbejde udkommer, men ifølge rygterne bliver det denne sæson. Hold øje med vores Release Kalender for opdateringer, og tjek Couturism.dk for øvrige Supreme-nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.