Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Og i vanlig stil er designet i tråd med Supremes dna – både enkelt og stilrent. Lige som det skal være, hvis du spørger os. Vi giver dig her et sneak peek på det kommende samarbejde.

De er kendt for det lille, røde kasseformede logo med de hvide, kursiverede bogstaver. Og for mantraet om, at hvis de kan sælge 600 styles, producerer de 400.

Det er selvfølgelig det amerikanske skatermærke Supreme, vi taler om. Og nu ser det ud til, at det hypede, New York-baserede brand kommer til at pryde en af Nikes mest ikoniske sneakers gennem tiden, nemlig Air Force 1.

Vaskeægte Supreme-stil

Takket være sneakerhead Jean Carlos, der forleden postede et billede på sin Instagram, kan vi allerede nu få et sneak peek på resultatet af samarbejdet. Og der er noget at glæde sig til, hvis du spørger os.

I vaskeægte Supreme-stil er der tale om et både klassisk og enkelt design. Den traditionelle, hvide Air Force 1 Low, som vi kender den, er udgangspunktet. Og så har man ellers valgt at lade silhuetten pryde med det lille, røde logo, der er præget ind i siden af hælen. Oveni det følger en specialdesignet æske, som du med fordel kan opbevare dem i, når de ikke er ude og blive luftet.

Rygtes at udkomme i april

Der er endnu ikke udmeldt en officiel releasedato for Supreme x Air Force 1, men ifølge rygter udkommer den engang i april. Formentlig i et ekstremt begrænset antal. Som altid holder vi dig opdateret med den seneste info. I mellemtiden kan du tjekke vores Release Kalender for flere kommende releases.

 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.