Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få et sneak peek på Nikes nye samarbejde med Supreme og NBA, der efter sigende udkommer engang i år.

Tilbage i oktober berettede vi, ovre på vores søsterkanal, Couturism, om rygtet, at Nike, NBA og Supreme efter sigende er gået sammen om at udgive nye Nike Air Force 1 Mids og NBA jerseys her i 2018. Der ser nu ud til at være noget om snakken – der er nemlig dukket billeder op af den berygtede nye Air Force.

Stærkt samarbejde

Nike og NBA har oprustet deres samarbejde i løbet af de sidste par måneder, og det kommer sig især af, at Nike sidste år landede den officielle aftale med den amerikanske basketball-liga. Det har blandt andet affødt en række NBA-brandede Air Force 1’s, nye fede jerseys, og desuden også et shooting sleeve i samarbejde med Supreme for at hype samarbejde endnu mere.

Logo design

Netop denne trio, Supreme x NBA x Nike, vender stærkt tilbage i år, og de første billeder afslører, at de har valgt en 90’er-inspireret tilgang med et ”all over-logo-design”. Således er de to modeller, som har taget udgangspunkt i en sort og en hvid Air Force 1 Mid, klædt med tilfældigt placerede logoer fra klubberne, Chicago Bulls, New York Nicks, LA Lakers og flere. Supremes ikoniske, røde box logo optræder desuden også.

Release

Hverken Nike eller Supreme har endnu meldt noget ud om det nye samarbejde, men Supremes SS18 kollektion er lige rundt om hjørnet, og det forventes at lande i løbet af foråret. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Billeder: Supcommunity

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.