Releases
Supreme Dunk sneakers

Release Dato: 4. marts 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Siden 1994 har Supreme taget modeverdenen med storm, hvor collabs med både store og mindre brands har cementeret Supremes plads helt i toppen. Brandet er dog også notorisk kendt mere obskure collabs med producenter af værktøj, køkkenudstyr og meget mere, men et samarbejde skiller sig altid ud, nemlig det med Nike. Det seneste release hvor de to parter var involveret var i forbindelse med releaset af de simple og elegante Air Force 1’ere. Samarbejdet vender nu tilbage og denne gang tager det udgangspunkt i den sko, der stod til model for det første collab mellem de to brands i 2002, nemlig den nu uhyre populære Dunk Low, der udkommer i fire forskellige colorways.

De første billeder af den nye Supreme x Nike Dunk Low Stars Pack udkom allerede i løbet af efteråret sidste år, men den eftertragtede Supreme Pack har nu endelig fået en officiel release dato. Vi kan derfor endelig se frem til de fire nye colorways, nemlig en sort, en hyper blue, en mean green og en barkroot brown. Fælles for alle skoene er, at de er udstyret med en hvid baggrund, tunge, midtersål og tåpanel. Dertil er baggrunden pyntet med en masse guldstjerne og panelerne, der ikke er hvide, er lavet i imiteret krokodilleskind. Disse paneler er tæller skoens toe guard, eyestays, swoosh, heel tab og heel guard, og er farvet i de respektive colorways farver, altså sort, hyper blue, mean green og barkroot brown.

De nye Dunk Lows er meget anderledes ift. hvad vi tidligere har set, men da der er tale om en Dunk Low og et collab med Supreme, kan det umuligt gå helt galt. Den nye Supreme x Nike Dunk Low Stars Pack udkommer den 4. marts. På vores Release Kalender kan du finde kommende Dunks og andre releases, samt holde dig opdateret med potentielle ændringer og meget mere. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

SUPREME
Tidspunkt: 12:00

Gå til Supreme

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.