Nike
Supreme Dunk
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Efter at flere leaks og mockups har floreret på de sociale medier, har vi endelig fået de officielle fotos af den kommende Supreme x Nike SB Dunk High By Any Means.

Med mængden af Dunk udgivelser i tiden, er det svært at forblive i troen om, at silhuetten fortsat kan bide sig fast i toppen af popularitetsskalaen. Men umiddelbart ser det ikke ud til at vende lige foreløbigt – heller ikke med den kommende udgivelse, som er lavet i samarbejde med streetwear giganten, Supreme.

Designet på Supreme x Nike SB Dunk High By Any Means virker overraskende enkelt. ​​90’er basketballsilhuetten turned skatesko kommer i en afdæmpet sort og hvid farvesammensætning. Uden kontrast er skoen dog ikke helt.

I klassisk collabstil finder man co-brandingen på tungerne i form af Supreme x Nike-branding, mens “By Any Means” står skrevet på hælene i den berømte “Girls Don’t Cry”-skrifttype.

Sneakeren har endnu ikke officiel release dato, men den skulle efter sigende være lige på trapperne. Vi sørger for at holde dig opdateret i vores Release Kalender.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.