Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Skoen rygtes at være klædt i luksuriøst italiensk læder og have en retail-pris på omkring 500 USD.

Der er efterhånden ikke længere nogen tvivl om, at Drake er på ”Team Nike”. Forleden lagde den canadiske rapper et billede på sin Instagram Story af sig selv iført endnu en brandvarm Nike-sneaker ­– denne gang i form af et nyt samarbejde med Supreme, der har taget udgangspunkt i den mondæne Air Max 95 Lux fra 2001.

Logo fremhævet på overdelen

Den nye udgivelse er øjensynligt klædt i sort fra hæl til tå, og overdelen er konstrueret i, hvad der rygtes at være, luksuriøst læder fra Italien. Øverst er Supremes genkendelige log desuden fremhævet på et perforeret panel.

Ingen Swarovski-indblanding

Der har tidligere været rygter om, at Nike og Supreme vill gå sammen med Swarovski om at udgive en krystalklædt udgave af Air Max 95, men efter dette billede tyder intet på, at Svarowski har været indblandt. Det betyder imidlertid ikke, at vi undgår en høj pris ­– fordi skoen er udarbejdet i ekstravagante materialer, forventes den at have en retail-pris på omkring 500 USD.

Release

Der er endnu ingen info om, hvornår Supreme x Nike Air Max 95 Lux udkommer, men vi regner med et release inden længe. Desuden forventes det, at den sorte udgave bliver akkompagneret af yderligere 2-3 colorways, hvoraf én formentlig er rød.

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.