Releases

Release Dato: 21. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AT3854-100 / AT3854-001

Dette års første officielle samarbejde mellem Supreme og Nike er lige på trapperne og tager form som to unikke, nye udgaver af Air Max Tailwind 4.

Vanen tro har Supreme været en tur i Nikes arkiver for at fremgrave en glemt, gammel klassiker. Denne gang er det Air Max Tailwind 4, som oprindeligt udkom i 1999. Skoen er fjerde udgivelse i Tailwind-serien som havde sin storhedstid op gennem 90’erne, og den har et design, der minder lidt om den mere kendte Air Max 95.

Air Max Tailwind 4 er sat til at gøre stort comeback her i 2019 – tyve år efter dens debut – og Supreme får lov at skyde showet i gang. Det gør de med henholdsvis en rød og en sort udgave, hvoraf begge er udstyret med Supreme-branding flere steder.

Supreme x Nike Air Max Tailwind 4 Pack udkommer indledningsvist hos Supreme torsdag d. 21. marts kl. 12 dansk tid og igen den 23. marts kl.10:00 hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.