Nike
Skrevet af: Joakim Løper // Instagram
Billeder: Stadium Goods

Det ser umiddelbart ud til, at Supreme er klar med endnu et nyt collab med Nike, der henter en glemt sko frem fra gemmerne og giver den helt nyt liv. Der er selvfølgelig tale om det rygtede collab på Nike Air Max 96, der, som vi ofte ser det med Supreme, har fået noget af en overhaling og tilpasset tiden, hvor et element set ved Air Max 1 Kiss of Death går igen på denne version.

Skoen der officielt har fået navnet Supreme x Nike Air Max 96 ”Camo” er noget for sig selv, for som navnet indikerer, så er der selvfølgelig tale om en sneaker med en camouflage-colorway, der bruges på både skoens læder og mesh på overdelen. Hvis nogen husker selve modellen, så blev den kendt for at gå væk fra det bølgede design fra 95’eren, der efterfølgende vendte tilbage på 97’eren, og derimod have næsten trekantede paneler, der hældede bagud og ofte var lavet i mesh. Det er dog her, at Kiss of Death kommer ind i billedet, hvor panelerne nu er blevet udskiftet med gennemsigtig plastpaneler, der gør, at man kan se den røde indersål med Supreme logo.

En overset perle; 96’eren

I nyere tid kender de fleste 96’eren i form af den simple, men flotte, Triax-version. Denne ligner dog på ingen måder den oprindelig model, der i år kan fejre 25 års jubilæum. Skoen, der oprindeligt blev designet af Sergio Lozan, som også stod bag 95’eren, har også ramt et punk i tiden, hvor dens design, der på båder indeholder retro runner vibes og trail elementer, og kunne ligne noget taget ud af ACG-bogen. Siden skoen har sit 25 års jubilæum i år, kan vi kun krydse fingre for, at vi ser flere releases, som det forestående med Supreme.

Supreme

Som mange nok ved, så er Supreme meget glad for camouflage, som ofte kan findes i deres kollektioner og box-logoer, og den nye 96’er er på ingen måde deres første camouflage-inspireret collab med et andet brand. Vi har nemlig set det på collabs med Vans og selvfølgelig med Nikes Air Jordan 5, der tilbage i 2015 fik en ordentlig overhaling, og som i dag står som en af de bedste collabs lavet på 5’eren. Så Supreme ved hvad de laver, og vi kan ikke andet end at se frem til den kommende 96’er.

Ukendt release-dato

Der er endnu ikke fastsat en release dato, men hvis man skal tro på rygterne, så kommer skoen til at blive en del af Supremes SS21-kollektion, hvor en helt sort udgaves også er rygtet til at være en del af releaset. Ved at følge med på vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med de første forhandlere, raffles og meget mere ved det forestående release af Supreme x Nike Air Max 96 ”Camo”. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.