Releases

Release Dato: 5. marts 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CU9225-100 / CU9225-001

Når Supreme laver collabs, så er de kendetegnet ved den gennemførte røde farve eller er designet genkendeligt på en anden ekstravagant måde. Det nye mellem Supreme og Nike er dog undtagelsen til reglen, hvor der er tonet markant ned for detaljer, farver og det generelle design.

Supreme x Nike Air Force 1 Low Pack udkommer med et par i hvid og et par i sort. Ved første øjekast er der ikke noget anderledes ved skoene, og de ligner egentlig bare to standardudgaver af den klassiske Air Force 1 Low. Når man dog kigger nærmere på skoene, så får man alligevel øje på nogle små og faktisk kreative detaljer. På ydersiden af begge skos hælpaneler er der tilføjet det genkendelige Supreme-logo i rød og hvid, hvor logoet også går igen i skoens indersål over Nike Air-logoet. Dertil er der på skoens tunge også broderet et Supreme-logo under det klassiske logo. Det broderede logo er hvidt på den hvide sko og sort på den sorte sko.

Den nye Supreme x Nike Air Force 1 Low Pack fremstår som et symbol på den minimalistiske kultur. De små detaljer der skinner igennem på de neutrale sko, og giver skoen et mere eksklusivt udseende, uden at de ser mindre elegante ud.

Hvis man dog ønsker at gøre skoene mere iøjnefaldende, medfølger der også et par snørebånd, der er prydet med Supremes eget navn, hvor de ved den hvide sko er røde og er sorte ved den sorte sko.

Supreme x Nike Air Force 1 Low Pack udkommer den 5. marts på Supreme egen hjemmeside. Hvis du vil vide mere om hvor du kan finde skoen, eller vil du bare holde dig opdateret omkring andre kommende release, så hop over på vores Release Kalender. Følg også Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor du kan følge alt hvad der rører sig i sneakerverdenen.

FORHANDLERE

SUPREME
Tidspunkt: 12:00

Gå til Supreme

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.