Releases

Release Dato: 14. september 2017
Pris: 780 DKK
Produktkode: Ukendt

Supreme fortsætter sit årelange samarbejde med Nike og er klar med en helt nye fortolkning af sportsbrandets Air Force 2-sneaker, der releaser på torsdag d. 14. september.

Supreme og Nike står tilsammen bag nogle af de mest eftertragtede sneakers igennem tiden, og højdepunkter inkluderer Air Jordan V, Air Force 1 og Air Max 98. Tidligere på året udkom både en ny fortolkning af Air Uptempo og en Air Force 1 Low skabt med Comme des Garcons. Årets tredje collab-sneaker kommer i form af en helt ny version af Air Force 2, som Nike har skabt eksklusivt for Supreme og SB (Nikes skateboarding-afdeling).

Air Force er oprindeligt en basketballsko, men er i dette tilfælde genskabt til skating. Det kommer til udtryk ved, at sneakerens overdel består af læder med paneler i perforeret patentlæder for ekstra åndbarhed; hælen er klædt med en ekstra hælstøtte, så skoen er bedre at skate i; og endelig består hælen af Air-enheder der giver god stødabsorbering og igen sørger for, at skoen kan bruges til at skate i. Pløsen er præget af både Nike SB-logoet samt Supremes box logo, og hælen er klædt i Supremes motto, ”World Famous”.

Supreme x Nike SB Air Force 2 udkommer i fire colorways – lyseblå, rød, gul og brun. Som med alle Supreme-collabs, bliver sneakeren uden tvivl eftertragtet, og du skal være både hurtig og heldig hvis du vil anskaffe dig et par. Som sagt releaser den d. 14. september kl. 09:00 på Nikes hjemmeside.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store