Releases

Release Dato: 8. marts 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Supreme har netop bekræftet, at deres berygtede, nye samarbejde med Nike og NBA udkommer på torsdag i form af to team jerseys med shorts, tre opvarmningsjakker og to nye udgaver af den klassiske Air Force 1 Mid. Vi tager et nærmere kig på sidstnævnte her.

Supreme og Nike står bag et af de mest sejlivede og succesfulde samarbejder inden for sneakers, og særligt én model har duoen haft held med at udgive igen og igen – Air Force 1. Den klassiske model har et tidløst design, og gennem tiden har Supreme klædt den i diverse farver og motiver. Ingen af dem er dog lige så unikke, som de to nye udgaver, som udkommer på torsdag.

Sammen med NBA har Supreme nemlig valgt at klæde Air Force 1 i logoerne fra de største NBA-klubber og desuden sit eget røde box logo. Det iøjnefaldende design kommer både på en hvid og en sort Air Force 1 Mid og får desuden følgeskab af team jerseys og opvarmningsjakker.

Det iøjnefaldende design er inspireret af nogle klassiske jakker og jeans, som designeren, Jeff Hamilton udgav for NBA i starten af nullerne. Ideen var at skabe merchandise, der ikke kun henvendte sig til fansene fra de individuelle klubber, men til NBA-fans på tværs af hold og spillere. Tøjet blev enormt populært blandt rappere og beviste endnu engang det naturlige forhold mellem streetwear, hiphop og basketball, der stadig lever i bedste velgående.

Supreme x NBA x Nike Air Force 1 Mid udkommer torsdag den 8. marts kl.12:00 hos Supreme og blive efterfølgende udgivet hos Nike. Find direkte links nedenfor.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

SUPREME
Tidspunkt: 12:00

Gå til Supreme

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.