Releases

Release Dato: 13. februar 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: FV3017

1980 var året for den første adidas Superstar-sko, og 2020 er skoens 50-års jubilæum. adidas fejrer derfor jubilæet med en masse releases af den klassiske Superstar, hvor vi allerede er blevet introduceret til den nye adidas Superstan. Det seneste skud på stammen fra adidas, er en Superstar uden snørebånd.

adidas Superstar Laceless ”White” udkommer i den oprindelige colorway i hvid læder med de klassiske sorte og takkede striber, samt en offwhite sål og tå. Skoen skaber klare associationer til 80’ernes hip-hip miljø, hvor rapgruppen Run DMC var med til at gøre skoen en del af gadebilledet i USA og resten af verden. Skoens designidé må siges at være taget direkte ud af Run DMC’s klassiker ”My Adidas”, hvor der refereres til en adidas Superstar uden snørebånd. Skoen minder tilnærmelsesvis om et tidligere samarbejde mellem netop adidas og Run DMC, der udkom i forbindelse med adidas Superstars 35-års jubilæum.

Skoen uden snørebånd er designet som en slip-on sko, der holdes på foden af to stykker elastisk tekstil på skoens tunge. Til dem der ikke er tilhængere af skoens snørebåndsløse design, så kan de alligevel fortrøstningsfuldt investere i skoen, da der medfølger et par sorte snørebånd i kassen.

adidas Superstar Laceless ”White” udkommer torsdag den 13. februar på adidas’ egen hjemmeside, samt hos en bred gruppe af forhandleren. Tjek vores Release Kalender, for at holde dig opdateret på andre releases der kommer i forbindelse med jubilæet. Følg også Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret med gode tilbud, de nyeste rygter og meget andet.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.