Releases

Release Dato: 2. april 2020
Pris: 999 DKK
Produktkode: FV2808
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Normalvis er det placeret på indersiden af foret og derfor ikke noget, vi lægger mærke til. Men nu har adidas valgt at forstørre og rykke det lille fabriksmærkat med forskellige landes størrelsesangivelser frem i lyset ved at printe det på ydersiden af en af deres helt store ikoner, nemlig Superstar. Som en måde at understrege den arv, skoen har båret på gennem 50 år.

Mærkatet er mere konkret printet med sort på ydersiden af hælen, hvor man ikke kan undgå at lægge mærke til det. Særligt ikke op ad den kridhvide baggrund af læder, som vi kender det fra originalen.

Bortset fra de takkede 3-Stripes, der med sin beigegrå nuance matcher både sålen og den verdenskendte skaltå, er der ikke lavet meget om på silhuetten. Du kan derfor forvente samme komfort og samme formstøbte indersål som på originalen, der også her sørger for uovertruffen støddæmpning. Og det uanset, om du skal bruge skoen på banen eller gaden.

Den nye adidas Superstar Inside Out White udkommer den 2. april på adidas’ egen hjemmeside og hos en række forskellige forhandlere. Husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de nyeste rygter og tilbud i sneakerverdenen. Du kan også tage et smut forbi vores Release Kalender, hvor vi giver dig et samlet overblik over kommende releases.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.